2015. március 24., kedd

Frontline macska BOLTI AR alatt - Jelenlegi ára: 1 380 Ft !

Az ár 1 db pipettára vonatkozik a fenykep csak illusztració ! ! !
Javallat:
Bolhák elleni, továbbá Felicola subrostratus (tetű), cheyletiella fajok (ragadozó atkák), Otodectes cynotis (rühatka) és bolha előidézte allergiás bőrgyulladás elleni védekezésre.
Alkalmazás módja:
Külsőleg, az állat bőrfelületére helyi ún. spot on alkalmazással.
Adagolás:
A fipronil általános adagja 7, 5-15 mg/ttkg. Macskák kezelésére a 0, 5 ml-es (50 mg fipronil) kiszerelés alkalmas. Egyetlen kezelés egy hónap védelmet nyújt a bolhák ellen. Ismételt kezelésre 1 hónapos időközzel kerülhet sor.
Alkalmazási útmutató:
Egyetlen kezelésre egy pipettát vegyünk ki a bliszter csomagolásból és törjük le a kupakját a jelölésnél. Hogy elkerüljük a szer lenyalását a lapockák között húzzuk szét a szőrzetet, amíg a bőr láthatóvá válik. Helyezzük a pipettát a bőrre és fújjuk ki többször, hogy tartalma közvetlenül a bőrre ürüljön ki. Kerüljük el a szőrzet túlzott nedvesedését, mivel ez a kezelés helyén a szőrzet ragacsosodását okozhatja. Ha a ragacsosodás mégis kialakulna, a kezelés után 24 órán belül eltűnik. A szőrt hagyjuk természetes módon megszáradni. A készítmény szétterjed a macska szőrzetén 24 órán belül. A kezelés előtt és után 48 órával ne fürdessük meg az állatokat. A továbbiakban a vizes oldatok már nem befolyásolják jelentősen a védettség időtartamát. A samponos mosás azonban megrövidítheti a védettség időtartamát. Ne feledkezzünk meg a macskák tartózkodási és fekvőhelyének rendszeres takarításáról.


Jelenlegi ára: 1 380 Ft

Az aukció vége: 2015-04-13 14:22
. Frontline macska BOLTI AR alatt - Jelenlegi ára: 1 380 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése